- برگ مو:به مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده:300 گرم
- برنج:یک پیمانه
- سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
- پیاز متوسط:دو عدد
- لپه:یک پیمانه
- نمک:به مقدار کم
- آب:یک پیمانه
- سرکه:نصف پیمانه
- شکر:یک قاشق غذا خوری
- نمک:به مقدار کم
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”
طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی