طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب

کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

 

مواد اولیه کباب بناب

  • گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
  •  پیاز متوسط:2 عدد
  • نمک :به مقدار لازم 
  •  فلفل سیاه :به مقدار لازم 

آشپزباشی کباب ,بناب ,تهیه ,لازم  ,طرز ,گوشت ,به مقدار ,مقدار لازم  ,طرز تهیه ,پر چرب ,گوسفند پرمنبع

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

باسلوق ژله ای

املت دنور

طرز تهیه گشنیز پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش های مهم سئو گل فروشی های شیراز مشاوره تلفنی تحصیلی ارزان کده معرفی فیلم خارجی | IMDbFilm فروشگاه دندانپزشکی دنسیس بالشتک پشت گردنی ماشین طرح گربه سه بعدی سایت آموزش مجازی اقتصاد مقاومتی سايت عاشقانه ردپاي عشق پروزه