طرز تهیه پای سیب خانگی

 ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه - ایرنا زندگی

 

آشپزباشی هم ,طرز ,تهیه ,سفیده ,زن ,مرغ جدا ,طرز تهیه ,کنید و ,مرغ جدا کنید ,و سفیده ,را بامنبع

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

باسلوق ژله ای

املت دنور

طرز تهیه گشنیز پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چاپ سررسید 99 - سالنامه 1399 - سررسید 1399 - سررسید اختصاصی 99 بازی 8000 |معرفی و آموزش بازی های آنلاین و تحت وب مرکز فروش پوستر سه بعدی آموزش و خرید چاپگرهای سه بعدی خرید اینترنتی Laineyitj homepage فروشگاه تخفیفی مرکز فروش انواع پالت پلاستیکی اشهر اطباء التجميل في ايران تخفیف