طرز تهیه:

پیاز بزرگی رو رنده کنید و در روغن تفت بدید بعدش سیر و زنجبیل تازه رو هم رنده کنید.
سینه مرغ رو نواری برش بدید +فلفل دلمه ای رنگی+هویچ +ذرت+نخود فرنگی و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.
حالا نوبت میرسه به اصل کاری که ادویه تند پلویی هستش.


آشپزباشی رو ,بدید ,فرنگی ,رنده ,نخود ,حالا ,رنده کنید ,رب گوجه ,قاشق رب ,گوجه فرنگی ,فرنگی رومنبع

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

باسلوق ژله ای

املت دنور

طرز تهیه گشنیز پلو

مشخصات

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای شهر زیرنویس دانلود کتاب آموزش آرایشگری زنانه خرید اینترنتی پیامک و خدمات تعمیرگاهی یخچال خود را از ما بخرید آموزش های کاربردی زناشویی خرید آنلاین گاو صندوق خانگی انسان و طبیعت