طرز تهیه پای سیب خانگی

 ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه - ایرنا زندگی

 

آشپزباشی هم ,طرز ,تهیه ,سفیده ,زن ,مرغ جدا ,طرز تهیه ,کنید و ,مرغ جدا کنید ,و سفیده ,را بامنبع

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

باسلوق ژله ای

املت دنور

طرز تهیه گشنیز پلو

مشخصات

آخرین جستجو ها

قلب شکسته فروش اینترنتی جک پارکینگ سی بی سی تی تخصصی در سعادت آباد شهرک غرب تخفیف سفارش اینترنتی تردمیل بهترین متخصص ارتودنسی تهران ، دکتر فرهاد صدرالدینی آپشن خودرو | استریو آرام مهرآرا اپکس دات آی آر بلاگسر*اشعار خواجوی کرمانی*زندگی نامه خواجوی کرمانی