طرز تهیه پای سیب خانگی
ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.
در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
آشپزباشی
هم ,طرز ,تهیه ,سفیده ,زن ,مرغ جدا ,طرز تهیه ,کنید و ,مرغ جدا کنید ,و سفیده ,را بامنبع
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”
طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
باسلوق ژله ای
املت دنور
طرز تهیه گشنیز پلو